Apartment/ Cer Istanbul

DESIGNING DURATION: 7 DAYS
DATE: 07-2020
TYPEPENT: APARTMENT
LOCATION: CER ISTANBUL
THE NAME OF THE PROJECT: CER ISTANBUL
ROOMS: 3+1
STYLE: NEW CLASSIC
CLIENT: PRIVATE
MISSION: DESIGN 

DESIGN STORY:

In order to meet the needs and requirements of customers, this project has been introduced in a new classic style.

As the location of the apartment overlooking the sea was the main inspiration element of the designer and the client and on the basis of which work was worked on a design reflecting the calm and comfort from the outside to the inner surroundings of the apartment, so the beige and wooden was adopted in the furnishings and light wood designs of the walls.

We were keen to provide smart, multi-use furnishings in the living room at the client’s request.

In the bedroom, the same design was worked out with the addition of blue to enhance the sense of comfort in the area, we used marble to design the TV wall, adding the element of luxury to the public ocean.